top of page
2022
Моќната Маја

2022

Илустрацииза за анимирана кампања

2022
Изработка на Видео блог за Bella конфекција

2022

Смимање на нова колекција во формати за Facebook, Instagram, TikTok

2021
NETCETERA ONLINE TEAM BUILDING The game of life

2021

On-line team building igra

2021
Local Elections campaign 2021

2021

Campaign for local elections 2021. Independent candidate for mayor of Skopje supported by LEVICA - PERO GEORGIEVSKI KAMIKAZA

2021
GENETICALLY MODIFIED AGRICULTURAL CROPS

2021

This brochure provides brief information on all genetically modified crops that have been approved for sale. The text uses the least scientific terms possible to make it more understandable to the readers. The purpose of the brochure is to provide the public with relevant information that will enable each reader to build their own attitude on genetically modified crops.

2021
ОРЦ ПОСТРОЈКА

2021

Конзорциум за развој на иновативен македонски прототип, ОРЦ енергетска постројка

2021
МАКЕДОНСКО НЕПРОЦЕНЛИВО НАСЛЕДСТВО ГЕНЕТСКИ ДИВЕРЗИТЕТ НА ГРАВ (PHASEOLUS SP.)

2021

Со цел да ja утврдиме структурата на генетските ресурси од земјоделски култури со кои располага Северна Македонија, во 2014 година започнавме да колекционираме семе од стари локални сорти. Во наредните години посетивме преку 300 населени места, а секоe патување беше ново изненадување за нас. Составивме огромна колекција со семенски примероци од преку 50 култури. Импресиите од нашите патувања и резултатот од напорот ги споделивме во првиот дел од ова издание. Авторите.

2021
Рeгулаторна комисија за енергетика на РМ 2012-2021

2021

Редизајн и имплементирање на нови сервиси и функции на интернет страната на Регулаторната комисија за енергетика - (2012/2021) РКЕ

2020
Нешто старо нешто ново

2020

Оригинални минијатури изработени со мајсторство и врвна естетика

2020
Пилот проект за ТИМ БИЛДИНГ настани „Business Cooking ЛИГА”

2020

Пилот проект за ТИМ БИЛДИНГ настани

2020
ФВ-ПАМ

2020

ПОКРИВИ ШТО ПРОИЗВЕДУВААТ И СКЛАДИРААТ ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА - Web page

2019
МАКЕДОНСКО ЕКОЛОШКО ДРУШТВО

2019

Дизајн на извештај од проектот на друштвото

2019
ГУТЕ ФРУХТЕ

2019

Промотивни видео спотови за брендот Гуте Фрухте

2018
ECG & SAVVY

2018

Промотивно видео за портабл ECG машина со софтвер

2018
SHERPA HORSE RIDING TOURS

2018

Интернет страна за промоција авантуристичките тури низ Галичник и Бистра.

2018
ECG & SAVVY long

2018

Промотивно видео за портабл ECG машина со софтвер.

2018
НАЦИОНАЛНА КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ПОПс

2018

Дизајн на извештај од истражувањата - 2018

2017
ВНИМАТЕЛНО СО ЛЕКОВИТЕ

2017

Кампања за подигање на свеста за опасностите од неконтролирано користење на лекови

2017
ПЕРИПЕТИЈА

2017

ПЕРИПЕТИЈА е компанија за театарска продукција. Изработен е основен визуелен идентитет, знал, логотип, мемо, визиткарти, флаери, постер за претстава.

2015
ИСТРАЖИ ЈА МАКЕДОНИЈА

2015

Кампања за промоција на Македонија како пожелна туристичка дестинација. Направени се Лого, 38 кратки документарци, принт и билборд кампања, радио спотови и интернет страница на македонски јазик Истражи ја Македонија 2008/2015

2015
Кампања „Истражи ја Македонија” 2008-2015

2015

Кампања за промоција на Македонија како пожелна туристичка дестинација. Направени се Лого, 38 кратки документарци, принт и билборд кампања, радио спотови и интернет страница на македонски јазик Истражи ја Македонија.

2014
Кампања ЗДРАВА ХРАНА 2014

2014

Кампањата содржи 16 кратки документарци кои говорат за важноста на здравата исхрана и здравиот начинот на живот. житарки, зеленчук, вода, риби и полжави, овошје, млечни производи, месо, мешунки, масти, лиснат зеленчук, јаткасти плодови, ацидни и алкални храни, плодност, превенција на заболувања и физичка активност

2013
Кампања - имплементацијата на владини политики во здравствениот систем во земјата

2013

ТВ спот - Операција во странство

2013
Стенфорд

2013


Кампања за активните мерки и владини политики во областа на образованието - 2013

2013
Алпи

2013

ТВ спот Алпи сокови

2012
Кампања за развој на иновативниот дух и креативната мисла

2012

ТВ Спотови - „Томас Едисон”, „Образование”

2012
Министерство за економија и Светска банка

2012

Документарен филм за енергетска ефикасност на училишните објекти во РМ

2012
Кампања за промоција на вредностите од меѓуетничкиот и меѓурелигискиот соживот

2012

Лого и слоган, ТВ Спотови: „Вистинскиот херој”, „Болница”

2011
Кампања за реформите во Јавната администрација

2011

Дизајн и изработка на ТВ Спот „ЕКСИМ”

2011
Кампања за поттикнување и развој на претприемачкиот дух

2011

ТВ спот „Пекара”

2011
ПЕОНИ

2011

Со Спелеолошкото друштво Пеони работевме повеќе години. Неколку кампањи и една монографија. Љиљаците од Македонија од Емилија Стојковска 2010, е брошура која ја сметаме за посебно драг проект.

2011
Кампања за субвенционирање на земјоделството

2011

Кампања за сеопфатно информирање на граѓаните за можноста од субвенционирање на земјоделството, искористување на средствата од европските фондови-ИПАРД Програма, распределба на земјоделско земјиште во државна сопственост и инвестирање во откупно дистрибутивни центри и нови винарски визби во функција на подобрување на квалитетот и конкурентноста на земјоделското производство 6 ТВ Спотови: „Национална стратегија за земјоделство и рурален развој”, „Субвенции”, „Јаболкар”, „Стечаец”, „ИПАРД”, „Првите чекори”

2011
Кампања за поттикнување на креативниот дух и иновативната мисла.

2011

ТВ Реклами: Сундбек, Џејн Доу, Џон Доу

2010
ТИР

2010

ТИР е Транспортна компанија лоцирана во Скопје. Соработуваме повеќе години на нивни промотивни материјали како брошури, Интернет страна, флаери, канцелариски материјали.

2010
Одобренија за градење

2010

ТВ Спот „Молчењето значи одобрување”

2010
Корпоративни спотови

2010

Витаминка

2009
Кампања за “Борба против корупција”

2009

Изработка на ТВ спотови: „Корупцијата те остава незаштитен”, „Корупцијата те осиромашува”.

2009
Кампања „Борба против алкохолизам”

2009

ТВ реклами: „Семејно насилство” и „Младите и Алкохолот”

2009
Кампања за “Борба против пушење”

2009

Изработени се 2 ТВ спота: „Џогер”, „И јас пушев”

2009
Изработка на ТВ реклама: „Политичарка”

2009

Кампања за „Поттикнување на граѓаните да читаат книги”

bottom of page