top of page

БРЕНД ДИЗАЈН

Канцелариски материјали, web страна, брошура за работата на компанијата, дипломи, Promo video

press to zoom
Рачно изработени чоколадни пралинеа
Рачно изработени чоколадни пралинеа
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Новогодишна бонбониера
Новогодишна бонбониера

Изработивме подлошка за бонбоните кои навистина се прекрасни. Темно чоколадо полнето со мента, крем од брусници, рум и кафе, марципан и триста други прекрасни работи. На златната кутија додадовме машна од рипс и две ѕвезди со логото на ТИР.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
Дизајн на честитка.
Дизајн на честитка.

Мотивот на честитката е отпечатен на специјална седефаста хартија и вклопен во пакувањето.

press to zoom
Новогодишна честитка 2017
Новогодишна честитка 2017

Илустрација за Новогодишна честитка.

press to zoom
bottom of page