top of page
Strkce_logo_web.jpg
logo-abortus.png
Eksonija.png
Logo_heather.png
Mplus.png
piperki.png
KLS.png

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН:

Логоа, бренд книга со стандарди, меморандуми, визиткарти, пликоа, папки, покани, дипломи сертификати

 

Сликовници, книги, извештаи, брошури, часописи

 

Банери, позадини за фотографирање и снимање, постери, билборди, брендирање на возила, надворешно брендирање

 

web страни, апликации, графика, анимации и видеа за социјални медиуми

ТИР ВИЗУЕЛЕН ИДЕНТИТЕТ

ТИР ВИЗУЕЛЕН ИДЕНТИТЕТ

Печатени материјали и интернет страна на ТИР (кликни и види повеќе)

УНИКАТНИ ПОКАНИ (кликни и види повеќе)

УНИКАТНИ ПОКАНИ (кликни и види повеќе)

Илустрирани рачно со акварел техника, печатени на цврст луксузен полукартон со пликоа во боја по избор (кликни и види повеќе)

Шерпа Хорс рајдинг турс  (кликни и види повеќе)

Шерпа Хорс рајдинг турс (кликни и види повеќе)

Промо материјали за Шерпа авантуристичките тури. „Вестерн” концепт кој соодветствува на екипата на „Шерпа” во целост (кликни и види повеќе)

МЕД извештај 2018  (кликни и види повеќе)

МЕД извештај 2018 (кликни и види повеќе)

Извештај за работата на Македонско еколошко друштво 2018 (кликни и види повеќе)

Ино платформа постер

Ино платформа постер

Едукативен постер за промоција на EU проект

NOVA International schools poster

NOVA International schools poster

Постер кој ја најавува гала прославата на 20 годишнината на училиштето НОВА

NOVA Poster

NOVA Poster

Nova elementary & middle school performance poster

Извештај ПОПс

Извештај ПОПс

Завршен извешај на проектот изготвен од Канцеларијата за ПОПс при Министерството за животна средина и екологија

„Љиљаци” флаер

„Љиљаци” флаер

Извештај и промо материјали од научниот труд „Љиљаците во Македонија, да ги запознаеме и заштитиме”

Најубавите пештери во Македонија

Најубавите пештери во Македонија

Промо брошура на Спелеолошко здружение „Пеони” за 10те најубави пештери во Македонија

Најубавите пештери во Македонија

Најубавите пештери во Македонија

Разгледница изработена во рамките на проектот

Истражи ја Македонија

Истражи ја Македонија

Интернет страна на проектот

Годишен календар

Годишен календар

Луксузен календар Космофон

Годишен календар

Годишен календар

Детали од календарот на Космофон

Годишен календар

Годишен календар

Детали од календарот на Космофон

Годишен календар

Годишен календар

Детали од календарот на Космофон

Извештај на проект на ГТЗ

Извештај на проект на ГТЗ

Извештај од проектот за подобрување на економската ефикасност и јавни комунални услуги

Извештај на проект на ГТЗ

Извештај на проект на ГТЗ

Извештај од проектот за подобрување на економската ефикасност и јавни комунални услуги

Постер за театарска продукција  (кликни и види повеќе)

Постер за театарска продукција (кликни и види повеќе)

Постер за Театарска продукција „Перипетија” - претстава Белградска трилогија (кликни и види повеќе)

ВИЗУЕЛЕН ИДЕНТИТЕТ  (кликни и види повеќе)

ВИЗУЕЛЕН ИДЕНТИТЕТ (кликни и види повеќе)

Мемо, фактури, визиткарти на Театарска продукција „Перипетија” (кликни и види повеќе)

Сокови Алпи

Сокови Алпи

Билборд за сокови Алпи

Кампања за претприемништво

Кампања за претприемништво

Биди поинаков - обиди се!

Кампања за претприемништво

Кампања за претприемништво

Биди поинаков - обиди се!

Биди поинаков - обиди се!

Кампања за претприемништво

Кампања за претприемништво

Биди поинаков - обиди се!

bottom of page