ПЕРЧИ

(се) перчат

Вид збор: Глагол, несвршен

Ранг: 19410

Се занесувасе прави важенпокажува надменостсе вообразува.

Англиски: brag

ПРОИЗВОД  БРЕНД  ПРОДАЖБА

НА КВАЛИТЕТОТ МУ Е ДОЗВОЛЕНО ДА СЕ „ПЕРЧИ”

КАКО ЌЕ ТИ ПОМОГНЕМЕ

ИМАШ ПРОИЗВОД?

МУ ТРЕБА ПРОМОЦИЈА?

ЈАВИ СЕ ВЕДНАШ И

РАСКАЖИ НИ ЗА 
СВОИТЕ ИДЕИ

+ 389 70 233 000

Messenger

Aquarius design

ИЛИ ИСПРАТИ

БАРАЊЕ ЗА ПОНУДА (клик)

ЗА НЕКОЈА ОД

НАШИТЕ УСЛУГИ

БАРАЊЕ

 АНАЛИЗА

ПРЕСМЕТКА

ПОНУДА

ПОТОА - ЌЕ СЕ ПОГРИЖИМЕ ЗА СЀ

ЌЕ РАЗВИЕМЕ 
БРЕНД

ЌЕ СМИСЛИМЕ

ВОНВРЕМЕНСКИ

ДИЗАЈН

ЌЕ ИЗРАБОТИМЕ

РЕКЛАМИ

ЌЕ ИСПЛАНИРАМЕ

ПРОМОТИВНИ АКТИВНОСТИ

ЌЕ СРАБОТИМЕ

ИНТЕРНЕТ СТРАНА

МЕДИУМИ И

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

АНАЛИЗА НА
РЕЗУЛТАТИ

”RED” ФИЛМСКА ТЕХНИКА СО ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

AQUARIUS design:

Алберт Ајнштајн 8/18,

1000 Скопје, Македонија

+389 2 3090 153

За нас:

Во бизнисот сме од 1992. Експерти во развивање на ПР концепри, брендови, видео продукција и дигитален маркетинг.

Креативни услуги:

Графички дизајн

WEB дизајн и анимирана графика

UI/UX design

Развој на бренд

Пакување на производи

Фотографија, видео и филмска продукција 

ATL/TTL/BTL планирање и реализација на промотивни активности

+389 70 206 017 (продуцент)

Техничка поддршка:

Рентал на техника

Асистенција за употреба на техниката

WEB Hosting и одржување

©AQUARIUS design 2020