БАРАЊЕ ЗА ПОНУДА

 

Наведените цени се основни, за комбинација на повеќе пакети следува и попуст или плаќање на месечни рати.

Постои опција и да ни предложите буџет а ние спрема него да ви составиме понуда дизајнирана за вашите потреби.

arrow&v
ЗАИНТЕРЕСИРАН СУМ ЗА СЛЕДНИТЕ ПАКЕТИ

AQUARIUS design:

Алберт Ајнштајн 8/18,

1000 Скопје, Македонија

+389 2 3090 153

За нас:

Во бизнисот сме од 1992. Експерти во развивање на ПР концепри, брендови, видео продукција и дигитален маркетинг.

Креативни услуги:

Графички дизајн

WEB дизајн и анимирана графика

UI/UX design

Развој на бренд

Пакување на производи

Фотографија, видео и филмска продукција 

ATL/TTL/BTL планирање и реализација на промотивни активности

+389 70 206 017 (продуцент)

Техничка поддршка:

Рентал на техника

Асистенција за употреба на техниката

WEB Hosting и одржување

©AQUARIUS design 2020