top of page
ПРИЈАТЕЛИТЕ ОД ХВАР

Семејството Томиќ имаат прекрасна куќа со 6 апартмана  кои се на располагање на туристите во текот на целата година. Катарина, сопственичката е пионер во користењето на интернетот во продажбата на своите капацитети. Страницата која ја дизајниравме за нив има прекрасни фотографии благодарение на Озрен -
газда, хирург и талентиран фотограф.

bottom of page