EN

Sound Mixing

Sound Mixing

SKU: 21554345690
€0,00Price
Дизајнирајте го звукот на вашиот филм со референтен HD Projector и филмско платно. Референтните GENELEC звучници ви овозможуваат да добиете реална претстава за тоа како вашиот филм ќе звучи во Кино сала.

Цената е по договор.

Во полето QUANTITY внесете број на денови
  • Од 1994 сме во бизнисот за филмска продукција. Имаме богато искуство и познавање во доменот на постпродукција и постпродукција на тон. Соработуваме со сите локални професионалци од оваа област што ни овозможува директни информации за потребите и новостите на терен. 

AQUARIUS design:

Алберт Ајнштајн 8/18,

1000 Скопје, Македонија

+389 2 3090 153

За нас:

Во бизнисот сме од 1992. Експерти во развивање на ПР концепри, брендови, видео продукција и дигитален маркетинг.

Креативни услуги:

Графички дизајн

WEB дизајн и анимирана графика

UI/UX design

Развој на бренд

Пакување на производи

Фотографија, видео и филмска продукција 

ATL/TTL/BTL планирање и реализација на промотивни активности

+389 70 206 017 (продуцент)

Техничка поддршка:

Рентал на техника

Асистенција за употреба на техниката

WEB Hosting и одржување

©AQUARIUS design 2020