EN

RONIN-MX

RONIN-MX

SKU: 21554345693
€100,00Price
Дизајниран за снимање во лет или на земја, Ronin-MX е првиот гимбал за носење со рака кој комуницира директно со A3 Flight Controller и поседува вграден GPS модул. Стабилен, лесен за ракување и дизајниран за брза монтажа и промени во конфигурацијата.

AQUARIUS design:

Алберт Ајнштајн 8/18,

1000 Скопје, Македонија

+389 2 3090 153

За нас:

Во бизнисот сме од 1992. Експерти во развивање на ПР концепри, брендови, видео продукција и дигитален маркетинг.

Креативни услуги:

Графички дизајн

WEB дизајн и анимирана графика

UI/UX design

Развој на бренд

Пакување на производи

Фотографија, видео и филмска продукција 

ATL/TTL/BTL планирање и реализација на промотивни активности

+389 70 206 017 (продуцент)

Техничка поддршка:

Рентал на техника

Асистенција за употреба на техниката

WEB Hosting и одржување

©AQUARIUS design 2020