EN

NIKON mount

NIKON mount

SKU: 21554345658
€50,00Price
LENSES

(1) TOKINA 11-16mm 2.8 
(1) Nikon 17-35mm 2.8 geared 
(1) Nikon 80-200mm 2.8 geared 
(1) ZEISS 35mm 2.0 
(1) ZEISS 50mm 1.4 
(1) ZEISS 85mm 1.4
 • (1) TOKINA 11-16mm 2.8 
  (1) Nikon 17-35mm 2.8 geared 
  (1) Nikon 80-200mm 2.8 geared 
  (1) ZEISS 35mm 2.0 
  (1) ZEISS 50mm 1.4 
  (1) ZEISS 85mm 1.4

AQUARIUS design:

Алберт Ајнштајн 8/18,

1000 Скопје, Македонија

+389 2 3090 153

За нас:

Во бизнисот сме од 1992. Експерти во развивање на ПР концепри, брендови, видео продукција и дигитален маркетинг.

Креативни услуги:

Графички дизајн

WEB дизајн и анимирана графика

UI/UX design

Развој на бренд

Пакување на производи

Фотографија, видео и филмска продукција 

ATL/TTL/BTL планирање и реализација на промотивни активности

+389 70 206 017 (продуцент)

Техничка поддршка:

Рентал на техника

Асистенција за употреба на техниката

WEB Hosting и одржување

©AQUARIUS design 2020