EN

ARRI PL mount

ARRI PL mount

SKU: 215543456510
€150,00Price
LENSES

(1) RED PRO prime set 18, 25,35,50,85,100mm/T1.8, 
(1) DUCLOS 11-16mm T2.8
  • (1) RED PRO prime set 18, 25,35,50,85,100mm/T1.8, 
    (1) DUCLOS 11-16mm T2.8

AQUARIUS design:

Алберт Ајнштајн 8/18,

1000 Скопје, Македонија

+389 2 3090 153

За нас:

Во бизнисот сме од 1992. Експерти во развивање на ПР концепри, брендови, видео продукција и дигитален маркетинг.

Креативни услуги:

Графички дизајн

WEB дизајн и анимирана графика

UI/UX design

Развој на бренд

Пакување на производи

Фотографија, видео и филмска продукција 

ATL/TTL/BTL планирање и реализација на промотивни активности

+389 70 206 017 (продуцент)

Техничка поддршка:

Рентал на техника

Асистенција за употреба на техниката

WEB Hosting и одржување

©AQUARIUS design 2020