EUR

WHITE CHRISTMASS STAR

EUR

SACRED WOOD FLOWER

Везен брош со уметнати монистри

EUR

MAGIC BUSH PIN

Брош изработен во комбинирана техника, монистра, вез, метални акценти. Диманзии 20х45мм.

EUR

RED CHRISTMASS STAR

EUR

SPRINGTIME NEST

Деликатен брош везен со висококвалитетен памучен конец и ситна декорација од монистри

EUR

POST ATOMIC FLOWER

Везен брош со комбинирана техника.

EUR

SHABBY SHIC MEDAL OF HONOUR

Брош бронзена медаља за особени постигнувања во исхраната. Комбинирана техника, метални и стаклени монистри, вез.

EUR

TINKERBELL CHRISTMASS STAR

EUR

MIDNIGHT POULI

Брош во комбинирана техника. Вез, пердуви, монистра.

EUR

AFGAN EYE

Обетки со етно мотив. Изработени од волна, метални и стаклени монистри, со везени детали. Дим.: 2,5х3см

AQUARIUS design:

Алберт Ајнштајн 8/18,

1000 Скопје, Македонија

+389 2 3090 153

За нас:

Во бизнисот сме од 1992. Експерти во развивање на ПР концепри, брендови, видео продукција и дигитален маркетинг.

Креативни услуги:

Графички дизајн

WEB дизајн и анимирана графика

UI/UX design

Развој на бренд

Пакување на производи

Фотографија, видео и филмска продукција 

ATL/TTL/BTL планирање и реализација на промотивни активности

+389 70 206 017 (продуцент)

Техничка поддршка:

Рентал на техника

Асистенција за употреба на техниката

WEB Hosting и одржување

©AQUARIUS design 2020