top of page
Design & Film Production

EN

Објектив Angenieux 25/250 HR T 3.5

Објектив Angenieux 25/250 HR T 3.5

SKU: 215543456514
€125,00Price
Погледнете материјал снимен со овој објектив: https://vimeo.com/89811586
  • Постојана членка на RED Digital Cinema фоумот од 2007г. Ова ни овозможува размена на професионални искуства со сите корисници на RED камерите и можност да бидеме во тек со сите детали на RED техниката.

    Техниката е одржувана и сервисирана во склад со упатствата на произведувачите.

    Опремата ја придружува асистент кој се грижи за нејзината безбедност и исправност, помага во нејзиното поставување и поврзување до пуштање во употреба.

    Горивото и хонорарот на асистентот (50 евра по ден) се обврска на нарачателот.

bottom of page