ПРИЈАТЕЛИТЕ ОД ХВАР

Семејството Томиќ имаат прекрасна куќа со 6 апартмана  кои се на располагање на туристите во текот на целата година. Катарина, сопственичката е пионер во користењето на интернетот во продажбата на своите капацитети. Страницата која ја дизајниравме за нив има прекрасни фотографии благодарение на Озрен -
газда, хирург и талентиран фотограф.

Show More

AQUARIUS design:

Albert Einstein 8/18,

1000 Skopje, Macedonia

+389 2 3090 153

Technical support:

Rental of technique

Assistance in using the equipment

WEB Hosting and Maintenance

Creative services:

Graphic design

WEB design and Motion graphics

UI/UX design

Brand development

Product packaging

Photography, video and film production

ATL / TTL / BTL planning

Implementation of the promotional activities

+389 70 206 017 (producer)

Technical support:

Rental of technique

Assistance in using the equipment

WEB Hosting and Maintenance

©AQUARIUS design 2020