БРЕНД ДИЗАЈН

Канцелариски материјали, web страна, брошура за работата на компанијата, дипломи, Promo video

Рачно изработени чоколадни пралинеа
Новогодишна бонбониера
Изработивме подлошка за бонбоните кои навистина се прекрасни. Темно чоколадо полнето со мента, крем од брусници, рум и кафе, марципан и триста други прекрасни работи. На златната кутија додадовме машна од рипс и две ѕвезди со логото на ТИР.
Дизајн на честитка.
Мотивот на честитката е отпечатен на специјална седефаста хартија и вклопен во пакувањето.
Новогодишна честитка 2017
Илустрација за Новогодишна честитка.
Show More

AQUARIUS design:

Алберт Ајнштајн 8/18,

1000 Скопје, Македонија

+389 2 3090 153

За нас:

Во бизнисот сме од 1992. Експерти во развивање на ПР концепри, брендови, видео продукција и дигитален маркетинг.

Креативни услуги:

Графички дизајн

WEB дизајн и анимирана графика

UI/UX design

Развој на бренд

Пакување на производи

Фотографија, видео и филмска продукција 

ATL/TTL/BTL планирање и реализација на промотивни активности

+389 70 206 017 (продуцент)

Техничка поддршка:

Рентал на техника

Асистенција за употреба на техниката

WEB Hosting и одржување

©AQUARIUS design 2020

Новогодишна бонбониера

Изработивме подлошка за бонбоните кои навистина се прекрасни. Темно чоколадо полнето со мента, крем од брусници, рум и кафе, марципан и триста други прекрасни работи. На златната кутија додадовме машна од рипс и две ѕвезди со логото на ТИР.

Go to link