250

ФОТОГРАФИРАЊЕ

EUR

Врвни фотографии што се забележуваат „на прва”

Фотосесија во студио или на терен. 

50 фотографии по сесија.

https://www.shutterstock.com/g/AQUARIUSdesign?sort=popular&page=4

https://www.shutterstock.com/g/AQUARIUSdesign/video

50 ФОТОГРАФИИ СО

ВРВЕН КВАЛИТЕТ

______________________________

КОЛОРКОРЕКЦИЈА

______________________________

РЕТУШ

ПО СЕСИЈА

 • Facebook

750

ПРОМОТИВНО ВИДЕО

EUR

Краток промотивен видео спот

Промотивно видео е деловно видео чија цел е да промовира производи и услуги на клиентите и потенцијалните купувачи. Пренесува информации од брендот до публиката, но без директно наведување да се купи нешто

БЕЗ КАСТИНГ

______________________________

Видео спот со воведна анимација, 

производот или услугата и 

одјавна анимација со лого

______________________________

МОНТАЖА, КОЛОРКОРЕКЦИЈА, 

МУЗИЧКА ИЛУСТРАЦИЈА

______________________________

ТРАЕЊЕ 10-15 сек

______________________________

UPLOAD на YouTube

______________________________

ДОПОЛНИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ

СЕ ПО ДОГОВОР

______________________________

ЕДНОКРАТЕН ИЗНОС

 • Facebook

250

НАДВОРЕШНА РЕКЛАМА

EUR

Рекламирање на отворен простор, билборди, згради, паноа, знамиња

Добриот билборд ја зрачи порака во 4те секунди додека поминуваш покрај него

БИЛБОРД

______________________________

ПОСТЕР

______________________________

СВЕТЛЕЧКА РЕКЛАМА

______________________________

БАНЕР

______________________________

ПАНО

______________________________

ЕДНОКРАТЕН ИЗНОС

 • Facebook

500

БРЕНДИРАЊЕ

EUR

Како обичната роба да стане популарен бренд

„Брендирање” е создавање на визуелен идентитет (изглед и препознатливост) на продуктот и негова популаризација кај купувачите. 

АНАЛИЗА НА СИТУАЦИЈА

______________________________

СТРАТЕГИЈА ЗА НАСТАП

______________________________

СЛОГАН, КОПИРАЈТ

______________________________

ВИЗУЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ

______________________________

МЕДИА ПЛАН

______________________________

ЕДНОКРАТЕН ИЗНОС

 • Facebook

350

ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

EUR

Рекламирање со помош на дигиталните медиуми

Напредни дигитални маркетинг стратегии за промовирање на вашата компанија - Facebook/Instagram, Google, Viber

Facebook

______________________________

Instagram

______________________________

Google

______________________________

Viber

______________________________

МЕСЕЧЕН ИЗНОС
Важи за договор од 12 месеци

 • Facebook

300

ВЛОГ (видео блог)

EUR

Видео коментар, препорака, анализа - или просто забава

Влог е видео израз дизајниран да споделува искуства, мисли и идеи со публиката. Тоа е форма на комуникација која се користи за да се ангажира публика на личен начин

НАЈПОПУЛАРНА ФОРМА 

НА ПРОМОЦИЈА 

______________________________

Гледачот добива 

детална анализа на 

продуктите или сервисите

______________________________

YouTube видео плејлиста со 

целиот снимен серијал

______________________________

Пријатен лик со кој гледачот 

лесно се идентификува

______________________________

Исплатлив начин на промоција

______________________________

12 месечни објави

2 нови парчиња 

долги околу 5 мин

______________________________

ИЗВЕШТАИ

(неделен, месечен, 

за целото време на 

траењето на кампањата)

МЕСЕЧЕН ИЗНОС
Важи за период од 6 месеци

 • Facebook

350

БРОШУРА, ИЗВЕШТАЈ

EUR

Печатени изданија - книга, брошура, упатство, годишен извештај

Убавото издание е нешто што се чува љубоморно. Се ужива во хартијата, убавиот печат и боите, хармонијата на буквите.

ПРЕДЛОГ ДИЗАЈН

______________________________

ОБРАБОТКА  НА ТЕКСТ

______________________________

ПОДГОТОВКА ЗА ПЕЧАТ

______________________________

КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ 

______________________________

ЕДНОКРАТЕН ИЗНОС

 • Facebook

1000

КОРПОРАТИВЕН ДИЗАЈН

EUR

Целосен пакет за вашиот бизнис

Креирање на целосен визуелен идентитет на Вашата компанија. Разработка на лого, слоган, визуелни елементи и фонт, email потпис, флаер, означување, сето тоа спакувано во т.н. „Книга на стандарди”. 

____________________

Анализа на ситуација 

______________________________

ПР стратегија 

______________________________

Графички дизајн 

______________________________

Дизајн на канцелариски материјали:

Лого, мемо, фактура терк, визиткарти, 

email потпис, папка

______________________________

Корпоративен флаер 

______________________________

Кратко анимирано промо видео

______________________________

ЕДНОКРАТЕН ИЗНОС

 • Facebook

250

АНИМИРАНО ПРОМО ВИДЕО

EUR

Краток промотивен анимиран спот, презентација

Интернет корисниците имаат краток распон на внимание и посветуваат малку време на видеа или написи. Анимацијата предизвикува емоции кои иницираат дискусии и ја предизвикуваат публиката да сака да ја следи приказната

After Effects АНИМАЦИЈА

______________________________

АНИМИРАНО УПАТСТВО, 

ПРЕЗЕНТАЦИЈА, ОБЈАВА

______________________________

ПОПУЛАРЕН ЕФЕКТЕН И 

НЕПОСРЕДЕН ПРИСТАП

______________________________

ЕДНОКРАТЕН ИЗНОС

 • Facebook

100

ИНТЕРНЕТ СТРАНА

EUR

Или - како да станеш достапен за светот

Добро дизајнираната страница гради доверба, има силна комуникациска вредност и ги наведува посетителите да го направат следниот чекор

ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НА 2 ЈАЗИКА

______________________________

ХОСТИНГ 

______________________________

ТЕКСТОВИ

______________________________

ФОТО И ВИДЕА ОД СТОК

______________________________

LIVE CHAT

______________________________

ОДРЖУВАЊЕ НА СТРАНИЦАТА

______________________________

ЕМАИЛ ПРОМОЦИИ

______________________________

CEO

______________________________

GOOGLE ANALYTICS

______________________________

Упатство за полнење и користење 

на административниот дел

______________________________

МЕСЕЧЕН ИЗНОС
Важи за период од 12 месеци

 • Facebook

400

ДИЗАЈН НА ПАКУВАЊЕ

EUR

Како до пакување кое сите го забележуваат

Врвното пакување ја зголемува довербата во производот!

КРЕИРАЊЕ НА ВИЗУЕЛЕН ИДЕНТИТЕТ

______________________________

ОДБИРАЊЕ НА АМБАЛАЖА

______________________________

ДИЗАЈНИРАЊЕ

______________________________

ЕТИКЕТИ, ТАПИ, КАПАЦИ, 

ДОДАТОЦИ, УКРАСИ

______________________________

ПОДГОТОВКА ЗА ПЕЧАТ

______________________________

КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТОТ 

НА ИЗРАБОТКАТА 

______________________________

АНАЛИЗА НА РЕЗУЛТАТИТЕ

______________________________

ЕДНОКРАТЕН ИЗНОС

 • Facebook

AQUARIUS design:

Albert Einstein 8/18,

1000 Skopje, Macedonia

+389 2 3090 153

Technical support:

Rental of technique

Assistance in using the equipment

WEB Hosting and Maintenance

Creative services:

Graphic design

WEB design and Motion graphics

UI/UX design

Brand development

Product packaging

Photography, video and film production

ATL / TTL / BTL planning

Implementation of the promotional activities

+389 70 206 017 (producer)

Technical support:

Rental of technique

Assistance in using the equipment

WEB Hosting and Maintenance

©AQUARIUS design 2020