top of page

EUR

WHITE CHRISTMASS STAR

EUR

SACRED WOOD FLOWER

Везен брош со уметнати монистри

EUR

MAGIC BUSH PIN

Брош изработен во комбинирана техника, монистра, вез, метални акценти. Диманзии 20х45мм.

EUR

RED CHRISTMASS STAR

EUR

SPRINGTIME NEST

Деликатен брош везен со висококвалитетен памучен конец и ситна декорација од монистри

EUR

POST ATOMIC FLOWER

Везен брош со комбинирана техника.

EUR

SHABBY SHIC MEDAL OF HONOUR

Брош бронзена медаља за особени постигнувања во исхраната. Комбинирана техника, метални и стаклени монистри, вез.

EUR

TINKERBELL CHRISTMASS STAR

EUR

MIDNIGHT POULI

Брош во комбинирана техника. Вез, пердуви, монистра.

EUR

AFGAN EYE

Обетки со етно мотив. Изработени од волна, метални и стаклени монистри, со везени детали. Дим.: 2,5х3см

bottom of page