ПРИЈАТЕЛИТЕ ОД ХВАР

Семејството Томиќ имаат прекрасна куќа со 6 апартмана  кои се на располагање на туристите во текот на целата година. Катарина, сопственичката е пионер во користењето на интернетот во продажбата на своите капацитети. Страницата која ја дизајниравме за нив има прекрасни фотографии благодарение на Озрен -
газда, хирург и талентиран фотограф.

Show More

AQUARIUS design:

Алберт Ајнштајн 8/18,

1000 Скопје, Македонија

+389 2 3090 153

За нас:

Во бизнисот сме од 1992. Експерти во развивање на ПР концепри, брендови, видео продукција и дигитален маркетинг.

Креативни услуги:

Графички дизајн

WEB дизајн и анимирана графика

UI/UX design

Развој на бренд

Пакување на производи

Фотографија, видео и филмска продукција 

ATL/TTL/BTL планирање и реализација на промотивни активности

+389 70 206 017 (продуцент)

Техничка поддршка:

Рентал на техника

Асистенција за употреба на техниката

WEB Hosting и одржување

©AQUARIUS design 2020