©AQUARIUS design  2019 

EN

ПРОМО ПЛУС пакет

SKU: 215543456532
€1,000.00Price

ПРОМО ПЛУС пакетот е комбинација на анимирана Adobe After Effects презентација и фотографија или видео материјали купени од интернет. Пакетот е составен од 5-10 убаво дизајнирани графички сцени. Текстот на сторијата е долг околу 250 зборови (1 страна). Анимирано лого на крајот. Финален микс на фотографии, видео, музичка илустрација и глас на спикер.

Траење 60-120 секунди

 • Дополнителни нешта што не се вклучени во цената:

  Фотографии (интернет)

  Видео материјали (интернет)

  Специфичен спикерски глас по избор

  Музичка илустрација по избор

  (Цените за овие нешта се различни во зависност од спикерот и музиката која ќе ја одберете, а што ќе биде во договор со вас)