©AQUARIUS design  2019 

EN

ПРОМО ЕКСТРА

SKU: 215543456533
€1,500.00Price
ПРОМО ЕКСТРА пакетот се состои од монтажа на документарни материјали и изјави со убаво издизајнирана графичка анимација во Adobe After Effects. Анимирано лого на крајот. Финален микс на видео, музичка илустрација и глас на спикер.

Траење 60-180 секунди

Цена: почнувајќи од 1500 евра
  • Дополнителни нешта што не се вклучени во цената:

    Снимање на видео материјали

    Специфичен спикерски глас по избор

    Музичка илустрација по избор

    (Цените за овие нешта се различни во зависност од видео материјалите кои треба да се снимаат, спикерот и музиката која ќе ја одберете, а што ќе биде во договор со вас)