©AQUARIUS design  2019 

EN

ПРОМО ВИДЕО пакет

SKU: 215543456531
€500.00Price

ПРОМО ВИДЕО е анимирана презентација изработена во соодветната програма Adobe After Effects. Се состои од 5 убаво графички издизајнирани сцени.

Текстот на сторијата е со должина од 125 зборови (1/2 страница) и е поделен во 5 сцени. На крајот има анимиран телоп со логото на компанијата. Во финалниот микс
се додаваат музичка илустрација и
глас на спикер.

Траење 30-60 секунди

 • Дополнителни нешта што не се вклучени во цената:

  Фотографии (интернет)

  Видео материјали (интернет)

  Специфичен спикерски глас по избор

  Музичка илустрација по избор

  (Цените за овие нешта се различни во зависност од спикерот и музиката која ќе ја одберете, а што ќе биде во договор со вас)