©AQUARIUS design  2019 

ВО МАЛИОТ ЗАЛИВ,

ПРЕКРАСЕН БЕЛ БРОД

ЗАВАЛА АПАРТМАНИ СЕ ПОУБАВИ
ОД ОВА ШТО ГО ГЛЕДАТЕ ОВДЕ

ПРИЈАТЕЛИТЕ ОД ХВАР

Прекрасната Вила Завала Апартмани се наоѓа на јужниот дел на Хрватскиот остров Хвар. Газда Озрен е фотограф ентузијаста со професионално око за убав кадар. Фотографиите ги прави сам и според онаа - една слика 1000 зборови, навистина успева да го начека вистинскиот момент.

Show More